onsdag 17. november 2010

Nytt hus, nytt område, NYE lukter for hundene...


Ja nå har vi kommet oss i nyhuset, ENDELIG.. man kan nesten begynne å slappe av. Nå gjelder det å få vasket ned det huset vi leide også kan vi få gjort små tingene her i ny huset.
Det har nesten ikke vært bare bare denne helgen, vi startet med å vaske huset selv da det var så godt vasket her... vi var 5 stk som vasket i totalt bortimot 20 timer, å enda var vi ikke ferdig når helgen var over. Samtidig tok vi i mot flytte bilene som kom med ting og tang. vi vasket rom for rom for å kunne plassere tingene utover. Jeg er utrolig takknemlig for all hjelp vi har fått, hadde vi ikke hatt den hjelpen hadde vi ikke fått alt på så godt på plass som vi nå har fått.

Hundene har roet seg, de var forferdelig stresset det første døgnet. Etter første natten i nyhuset og det å få våres saker i huset gjorde susen for dem. Kjente lukter.

Første turen ut i hundegården hadde vi en liten gutt som nesten snudde på flekken i døren, sto bare å peip å var fryktelig forvirret. Så mor måtte være ute sammen med de til de hadde fått luktet seg ferdig, da gikk det bedre.
Garpur er ute konstant nesten, ligger midt ute på plassen å slapper av. Det er utrolig herlig å se på.

I går hadde jeg en tur ned i Brumunddal for å kjøpe isoporplater til å bruke som bakgrunn med hvitt stoff på for å kunne henge opp rosettene til hundene.
Å på tur hjem, når jeg kommer opp bakken så bestemmer jeg meg for å stoppe bilen å se utover. Å det synet jeg møter av 3 nydelige logrende haler var fantastisk (bilde på toppen), jeg blomstret opp av glede og lykke, ENDELIG har vi fått oss en kjempe plass som hundene kan kose seg masse på.
Det er uvant å la dem være ute, det er lite lyd fra dem enn ellers. Ingen biler, UTROLIG lite fugler, ingen fly ++ som bla hun minste skal lage lyd til. Dem leker seg i snøen, legger seg å tygger litt pinne og bein. Men når traktoren kommer sier de i fra. Her kommer ingen inn på gårdsplassen uten at vi vet det :)

Jaja, dette ble vel litt frem å tilbake med skrivingen, men slik er det når man er gira og har 3 hunder som vil at mor skal være med ut en tur :)

2 kommentarer:

  1. Grattis med nytt hus!! Tenker dere stor koser dere nå! HHundene kommer nok ikkt til å savne det gamle hjemmet når de bare blir kjent nei! Perfekt for både to beinte og firbeinte dette her!!

    SvarSlett
  2. Det ser ut for at dere har funnet en skikkelig fin plass. Når alt er pakket ut og på plass, kan dere bare kose dere. Lykke til med fortsettelsen. :D

    SvarSlett