onsdag 25. august 2010

NIHK & Huskjøp.

Ja, for dere som kjenner våre mat"foreldre" så kan det til tider gå unna fort her :) De finner på det ene etter det andre når de har gjort ferdig en ting, å nå har de også kjøpt hus. Et STORT hus oppi skogen med ca 14 mål skog og plen.

Mye har hvert i tvil her i huset etter oppholde på Kennelen under mor og far sitt bryllup, Yrja hadde løpe tid og var i sin "stå" uke den helgen. For ca 1 uke siden begynte mor å reagere litt på Yrja, for hun sov, spiste drakk og sov. Å slikt har det gått i siden den tid, og Yrja begynte å legge på seg. Noe mor IKKE likte. I går tok mor hun med seg til dr.hund. Der tok dem ultralyd, blodprøver og sjekket henne skikkelig, og mor gikk ut derifra med ett STORT GLIS om munnen. Yrja var ikke drektig, hun hadde heller ikke livmorbetennelse, å blodprøvene var fine :D
Men Yrja har det vi kalle innbilsk svangerskap. (det mor virkelig håpet på), og dr.hund kunne også fortelle at Yrja kan får bli mamma til neste løpetid :D så da gleder vi oss til den tiden kommer ja :D

I helgen som var, var vi på NIHK´s utstillingen, å vi dro hjem som meget slitne, trøtte og fornøyde alle mann.
Minste jenta i huset fikk en herlig kritikk av dommeren og det gjorde også Yrja.

Frøya: ( hun med det lille ansiktet og de altfor store ørene)

Meget feminin tispe med hærligt utrykk, ennu altfor store öron.
Korr bett, utmerket pigment, bra hald och överlinje.
Bröstkasse under utvikling, sammanväxta d.sporer,
meget bra däckpels, vacker tradotionell teckning
rør seg energisk med aning korta steg.
välvist och gott temp.

1.kval 3.konk

Yrja:

4 år tik, vackert huved, vackra ögon, goda öron
något fram skyten skulder, väl välvd böstk men
står utävd fram, skulle hadd mer förbröst
aning lägt ans svans, d.porer, står mycket
utåad bak, rør seg energiskt men stelt.
och välver lenden i rörelse.

trevligt temp. välvist.

1.kval. "5.konk"

Alva fikk en herlig kritikk hun også, men siden mor ikke har kritikken her får mor ikke notert den ned, men hun fikk følgende resultater: 1.kval 2.konk HP.

Mandagen etter utstillingen fikk vi tilslag på budet vi hadde lagt inn på ett hus. Å i dag har mor vært på signert kontrakter. Etter planen får vi komme oss i hus rundt den 12 nov. Akkurat passe tid før jula (og snøen) slår inn.



Her ser dere to bilder av huset mor og far har kjøpt, å på det nederste bilde ser dere
hundegården som de fikk med på kjøpet. (mor syns den er liten til oss så de skal utvide den, men blir nok ikke før til sommeren. Men kjenner jeg mor rett får vi nok springe løs her ja, og turer i skogen bak, vi må utforske ny stede vettu ;) )

Nå blir det oppdateringer på hjemmesiden også, for det er en stund siden sist mor gjorde noe der, men nå skal hun legge inn resultater fra HD, utstilling og sikkert en MASSE nye bilder.



1 kommentar:

  1. Må jo si at det er en utroooligt fin plass dere har kjøpt dere!! Lykke til med innflyttingen!

    SvarSlett